kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Red Bull the red edition watermeloensmaak cool

Red Bull

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

2 . 35

250 Milliliter

Vleugels met watermeloen twist, proef 't zelf!

  • Watermeloensmaak geeft vleugels
  • Stimuleert lichaam en geest
  • Koud het allerlekkerst

omschrijving

Vleugels nodig? Kies de Red Bull Red Edition Als er één naam in je opkomt als je denkt aan energiedrank, dan is het wel Red Bull. Deze A-Merk gigant is al jarenlang dé toptip voor Borrel bij SPAR. De Red Bull Red Edition vliegt een nieuwe richting op, met de prikkelende smaak van watermeloen. Elk blik van 250ml levert je niet alleen een heerlijke verfrissing, maar een bruisende boost die lichaam en geest stimuleert. De verkoelende smaak van de Red Edition is koel en zalig, helemaal als je het net uit de koeling haalt. Heb je jouw vleugels al gekregen? Bewaar en gebruik de Red Bull Red Edition Het is simpel om te genieten van de watermeloensmaak cool van Red Bull. Bewaar het blik gewoon op een koele en droge plaats, buiten direct zonlicht. Voor het ultieme genot, tref je een koelkast aan: De Red Bull Red Edition is namelijk koud het allerleukst. Elk blik is bedoeld om in één enkele te worden genuttigd, maar je kunt de opening ook opnieuw afsluiten als dit nodig is. En vergeet niet - ondanks de verleidelijke smaak en de opkikker die je krijgt - drink met mate. Meer over de Red Bull Red Edition Zoek je naar een alternatief voor de klassieke Red Bull? De Red Edition is een verfrissende keuze, en er zijn nog veel meer smaken om te proberen in het assortiment Red Bull. Misschien heb je zin in de Blauwe Edition met de smaak van bosbes, of de Gele Editie met haar tropische hint van ananas. Hoe dan ook, welke smaak je ook kiest, ze geven je allemaal vleugels! Hoewel Red Bull goed past in een heleboel scenario's, bedenk dan dat het nog lekkerder is bij de borrel. Dus waar wacht je nog op? Pak je vleugels en haal je energie op!
  • Energy Drink met de smaak van watermeloen
  • Hoog cafeïnegehalte. Niet aan bevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (32 mg/100 ml). Gepasteuriseerd. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn aanbevolen.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, sacharose, glucose, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaar (natriumcitraten), cafeïne (0,03%), vitaminen (niacine, panthotheenzuur, riboflavine, vitamine B6, vitamine B12), aroma's, kleurstof (anthocyanen).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 11

Koolhydraten waarvan suikers 11

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.1

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. K2

Red Bull the red edition watermeloensmaak cool
2 . 35
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes